Thursday, October 24, 2013

havlu kenarpullu

Merhabalar sevgili site takipçilerimiz. Yogun istek aldigimiz icin sizlere bugün havlu kenarpullu makalesini paylasmaya karar verdik.

Pullu Havlu Kenarı Modelleri | YapayBilgi




Web sitemizde, 26 kategori'de, 1,216 adet makaleye yazılmış, 2191 yorum bulunmaktadır.






Pullu Havlu Kenarı Modelleri



0




Facebook'ta Paylaş ~

Twitter'da Paylaş ~

Friendfeed'ta Paylaş ~

Google'da Ara ~

Yorum Yap!






Havlu kenarı süslemeleri ile çok şık ve gösterişli havlular yaparak çeyizlerde en nadide şekilde yerini alır. Havlu kenarı süslemeleri arasında en popüler olanlar dantel kenar süsleriydi. Ama artık o kadar çok yaratıcı bayanlar var ki simli, kurdele nakışlı, boncuklu derken pul işlemeli yani pullu havlu kenarı örnekleri ile çok şık havlular ortaya çıkıyor. Pullu havlu kenarı örnekleri de tıpkı boncuklu simli havlu kenarı örnekleri gibi güzel ve zarif görüntüleri ile özellikle misafir havluları için tercih ediliyor. Renkli pullarla özel günler için tasarlanan havluları tamamen işleme yapılabilir. Her ne kadar bazıları sade havlu tercih etseler de yinede çeyizlik havlular kenar oyasız olmuyor. Bütün çeyiz havlularının kimisini iğne oyası, kimisini dantel, kimi boncuklu simli ipli derken birkaç tanede pullu havlu modeli yapmak şıklık yaratacaktır. Hem konuklarınız şık bir havlu sunmanın keyfini yaşayacak hem de siz misafirlerinize değer verdiğinizi göstereceksiniz. Çeyizlik ya da misafirlik havluların kenarlarını birbirinden güzel simli pullu boncuklu havlu kenarları ile süsleyip daha şık ve gösterişli hale getirmek çok zevkli olacaktır. Farklı bir örnek olan pullu havlu kenarı örneklerinden yine en özellerini seçip sizler için sunuyorum. Elişlerini seven her bayanın rahatlıkla örebileceği pullu havlu kenarı örneklerinden sizde yapabilirsiniz. Hepinize kolay gelsin hanımlar.

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri İçin Tıklayın

Gelen Aramalar: havlu kenarları örnekleri,çeyizlik havlu kenarı örnekleri,havlu örnekleri,iğne oyası havlu kenarı örnekleri ve yapılışları,sade havlu kenarı modellerı




Benzer İçerikler:



havlu kenarpullu 1






  • Kategori: Hobi














  • Ağustos 22, 2012














  • 0 Yorum














  • 74 kez okundu.














  • YapayBilgi
















©


Bu makale ile alakali daha detayli yazi gorebileceginiz kaliteli bir web kaynagi : havlu kenarpullu

No comments:

Post a Comment