Monday, January 20, 2014

"Yüce Atatürk"



quot yuce ataturk quot 1


Denizli'de bu kez taraftarlar Yüce Atatürk yazdı

Fenerbahçe ile oynadıkları maç öncesi Fethiyesporlu futbolcuların üzerlerindeki tişörtlerdeki harflerle 'Yüce Atatürk' yazmalarının ardından bugün oynan Denizlispor-Fethiyespor PTT 1'inci Lig maçında bu sefer bir grup taraftar giyindikleri tişörtlerle 'Yüce Atatürk' yazdı.


quot yuce ataturk quot 2


Denizlispor'da geçen hafta 2 taraftar grubu arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişinin ölmesi, 14 kişinin yaralanmasının ardından bugün Atatürk Stadı?nda oynanan Denizlispor-Fethiyespor PTT 1'inci Lig maçında Fair-Play rüzgarları esti.

Sporda şiddetin sona ermesini savunan, "Taraftar Hakları Derneği"ne mensup bir grup futbolsever, 20 değişik kulübün formasıyla stada gelip, dostluk mesajları verdi.

Neredeyse bütün takımların formalarını giyen taraftarlar, hayatını kaybeden Fatih Eroğlu'nun arkadaşlarına başsağlığı dileyip, "Tüm renkler kardeştir. Bir daha saha içi ve saha dışında ölüm olayı olmasın. Fatih kardeşimize Allah rahmet eylesin. Bu son olsun" dediler.

Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları maç öncesi Fethiyesporlu futbolcuların üzerlerindeki tişörtlerdeki harflerle 'Yüce Atatürk' yazmalarının ardından bugün oynan Denizlispor-Fethiyespor PTT 1'inci Lig maçında bu sefer bir grup taraftar giyindikleri tişörtlerle 'Yüce Atatürk' yazdı.

Bazı taraftarlar da geçen hafta çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fatih Eroğlu'nun fotoğrafını maske olarak taktı. Bu arada Yeşil Cephe taraftar grubu üyeleri de karşılaşma öncesi Atatürk Stadı önünde pilav ve lokma dağıttı.


No comments:

Post a Comment